dimecres, 1 d’agost del 2012

ARRELCAT'12

Un any més... la colla bastonera Quico Sabaté hem estat de festa!

El passat 2 de juny vam celebrar el nostre 7è aniversari, que vam poder gaudir i compartir amb totes i tots els que vau poder estar presents!
Després de 7 anys participant activament en la vida festiva de Sant Celoni i del Baix Montseny, d'actes reivindicatius d'arreu dels Països Catalans i d'actes de ressò més internacional, la colla bastonera Quico Sabaté va voler compartir l'emoció d'aquesta celebració amb una mostra de cultura popular catalana dins dels actes de l'ArrelCAT'12.

L'ArrelCAT'12, a part de posar en escena el nostre aniversari, va comptar amb la participació de les colles bastoneres Picadits de Vilassar de Mar, bastoners de l'Eixample, ball de bastons del Clot i bastoners de les Guilleries. A aquestes actuacions també s'hi sumaren els timbalers de Can Ramis i alguns artistes a títol individual que ens acomanyaren al llarg de la celebració. Les actuacions es van passejar pel centre del poble gràcies al Cercatasques, que ens va permetre anar-nos refrescant durant el trajecte.


Tot plegat va finalitzar a la zona del Pavelló Municipal d'esport de Sant Celoni, on es va celebrar el sopar popular i una fi de festa amb les actuacions de Raska, the Bombins i Kòdul.

Moltes gràcies a totes i tots, sense vosaltres això no seria possible. GRÀCIES i per molts anys més!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada