dijous, 23 d’agost del 2012

SOLSTICI D'ESTIU 2012

El passat cap de setmana del 29 i 30 de juny l'entitat Bocs i Cabres amb la col·laboració de la colla de Diables de Sant Celoni van organitzar tot un seguit d'activitats i actes per tal de celebrar el solstici d'estiu d'enguany.

Al llarg d'aquest cap de setmana vam poder gaudir d'un espectacle de màgia i pallassos, danses populars, un cercavila amb els gegants de Sant Celoni, el Tritó i els timbalers de Can Ramis, un sopar popular a la plaça de la Vila i els concerts de Polka Misèria, Mandanga i Txarango.

Per la nostra banda, els bastoners i bastoneres de la colla Quico Sabaté vam voler aportar el nostre granet de sorra. Després del sopar popular i per primer cop, la colla vam presentar el nostre Ball del solstici, o Ball de Foc, com nosaltres l'anomenem.


Davant l'expectació d'un públic molt entregat, entre mocadors, faixes i picarols, 8 balladors de la colla  sortirem a plaça amb els bastons de foc al so de la música de la Orquestra del CME
Aquesta ballada ha estat molt especial i esperada per a totes i tots nosaltres perquè, després d'uns anys, hem aconseguit donar forma al nostre ball de foc.
Esperem repetir-lo ben aviat :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada