dimecres, 1 d’agost del 2012

BALLADA AL PONT TRENCAT

El passat diumenge 19 de juny la colla va fer actuació a la festa major del barri del Pont Trencat. Aquesta ja és una tradició anual a la que no hi volem faltar! Entre molts, aquest any hi va haver també la participació de l'escola de dansa del ventre, música en directe i l'actuació d'un mag.
Als volts de les set vam començar la nostra actuació amb l'acompanyament de l'Andreu i el seu acordió. Els balls del  pit de llop, nyiutus, tarantel·la, mesclat, maulets, bella ciao i ja la coneguda polca de Sant Celoni, que van ser d'allò més ben rebuts davant d'un públic d'edats ben diverses i molt entregat que, any rere any, ens acompanya.
I, un cop més, la organització ens va oferir el ja popular berenar d'entrepans, porrons de sandy i xocolata desfeta amb melindros, tot ben amenitzat entre acudits. Com no, d'agraïr després d'una ballada a les portes de l'estiu!
Una ballada molt emotiva, no només perquè ens sentim "com a casa nostra", sinó també per l'estrena d'una nova bastonera, la Sandra i el seu company, en Cris que s'havia estrenat recentment per l'ArrelCAT'12. Felicitats i endavant!
Agraïm a la organització de les fetes del barri que comptessin un cop més amb nosaltres.
 Moltes gràcies i que així ho poguem seguir celebrant!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada