dimecres, 1 d’agost del 2012

SOLER DE VILARDELL, LA LLEGENDA D'UNA ESPASA



El passat 21 d'abril, la colla bastonera Quico Sabaté va participar dels actes organitzats a l'entorn de la llegenda d'en Soler de Vilardell. 
Els actes s'iniciaren pel matí amb un cercavila fins a la Roca del Drac que organitzava la colla de Diables amb el Drac de Vilardell, acompanyats del gegantó de l'escola que comparteix el mateix nom i dels Timbalers de Can Ramis. Encara es pot veure exposat el drac a una de les sales de Can Ramis.
Al llarg de tot el dia, es va poder gaudir d'un mercat medieval al carrer Major de Dalt, organitzat per l'AMPA del CME i l'associació de veïns d'aquest carrer. Mitja hora abans de la representació la llegenda d'una espasa, s'inicià un cercavila que ens va conduïr fins al mateix Ateneu.
En la representació, que va tenir lloc a les 7 i 10 de la nit, hi participaren diverses entitats del poble tals com CME, Passalpas, la colla de Diables, Almada horitzons, Rebrot teatre, Trocateatre, els Atrevits i amb el suport de l'escola de dansa Margarita de Ponce.
Aquest va ser el primer any que aquesta representació es va fer a l'Ateneu. La colla va participar amb un ball de bastons i, un any més, volem agraïr que s'hagi comptat amb la nostra participació i, en especial, un agraïment a la Margarita Ponce i a la Míriam que ens ajudaren a donar forma al nostre ball. Gràcies !!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada