dijous, 23 d’agost del 2012

2n aniversari de LA FETILLERA

El passat 28 de juliol La Fetillera va celebrar el seu 2n aniversari. Aquesta entitat activa promoguda per un grup de joves de Vallgorguina pretén potenciar la llengua i cultura popular catalana, així com la defensa del territori i la llibertat del poble català. En el programa d'actes de celebració del seu 2n aniversari, es va poder comptar amb la participació dels grups de música Rumb al Bar (de Gràcia), Posa't la Caputxa (de Sant Celoni) i PD Briegle (un punxa discos resident), així com també de l'actuació de la colla bastonera Quico Sabaté just abans del sopar popular que també s'havia organitzat.
Un cop afinat el "nou" acordió de l'Andreu, la colla va fer una breu mostra de cultura popular amb els balls del pit de llop, nyitus, mesclat, bella ciao, maulets i la ja coneguda polca de Sant Celoni. Una gran ballada "calorosa" entre un nombrós públic molt entregat.
Agarïm a La Fetillera que ens fessin partíceps dins dels actes del seu aniversari, així com agraïr la seva participació i col·laboració en molts dels actes que la colla bastonera ha promogut. GRÀCIES i per molts anys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada