dimecres, 21 de novembre del 2012

INTERCANVI CULTURAL amb l'entitat celonina ELS BORNITXOS

El passat 4 de novembre i per tercer any consecutiu, l'entitat celonina Bornichos a Catalunya va celebrar la seva III trobada. Aquesta trobada preten ser un acte de convivència i  d'intercanvi cultural entre aquets dos pobles.
Més d'un centenar de persones vingudes de diversos municipis catalans i també del poble de Bornos gaudiren de totes les activitats que es van organitzar al llarg de la jornada:  dinar, intercanvi de productes, actuacions musicals del poble de Bornos, degustacions... I entre tant, l'actuació de la colla bastonera Quico Sabaté va ser, enguany, l'actuació sorpresa!
Molt del públic assistent, veia per primera vegada el ball de bastons. Així que, davant d'un públic expectant vam intentar fer una mostra de cultura popular a cop de bastó a ritme d'acordió. Balls com el Pit de Llop, Tarantel·la, Nyitus, Mesclat i BellaCiao van ser d'allò més aplaudits pel públic que ens va donar caliu en tot moment.

Volem agraïr molt especialment a l'Assosciació de Bornichos i l'entitat celonina Bornichos a Catalunya que comptessin amb nosaltres en un dia tan especial per a ells. Que, per molts anys seguiu treballant i gaudint d'aquest intercanvi cultural entre els dos pobles, que ja heu consolidat com una realitat. Moltes gràcies!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada