dimecres, 21 de novembre del 2012

ACTE CENTRAL per la CUP a Barcelona

El passat 18 de novembre es va celebrar a el Barcelona Teatre Musical l'acte central de campanya de la Candidatura d'Unitat Popular - Alternativa d'Esquerres (CUP-AE). Més de 1.800 persones van omplenar l'aforament del teatre mentre que, unes 600 persones el van haver de segir des de l'exterior, demostrant així l'èxit de la trobada.
Destaquem els ponents Txelui Moreno, portaveu de l’Esquerra Abertzale, Diego Cañamero, portaveu del Sindicato Andaluz de Trabajadores, Lluc Salellas, cap de llista per Girona, David Fernàndez, cap de llista per Barcelona, Antonieta Jarne, de Ponent i Jordi Martí Font, candidat per Tarragona, que amb les seves intervencions van recordar els vells luitadors antifranquistes, la lluita i defensa de les CUP per les llibertats nacionals i socials, el somni col·lectiu de construïr el nostre propi alliberament nacional i social, la reivindicació per la terriorialitat dels Països Catalans, i la resistència palestina són algunes de les aportacions que feren els ponents.
L'acte també va comptar amb les actuacions musicals del cantautor Cesk Freixas, el grup Obrint Pas, la ballarina Laura Bataller i el cantant de rap Pau Llonch que juntament amb nosaltres, 12 membres de la colla bastonera Quico Sabaté vam interpretar el pit de llop a ritme de guitarra i de rap.
També es va visionar el vídeo de suport de la CUP somunitatpopular.
Contentes i contents, molt. De l'èxit de la trobada, del treball i esforç realitzat entre totes, d'haver pogut aportar en l'acte allò que tant ens agrada fer.
Gràcies a la organització per comptar amb nosaltres, a les companyes i companys d'escenari, a en Pau Llonch per sentir-ho i compartir-ho amb nosaltres.
I gràcies a totes i tots els que hem treballat i seguim treballant per aquest projecte que ens uneix, la colla bastonera Quico Sabaté.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada