dimarts, 20 de novembre del 2012

FESTA DE TARDOR A SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA


Sant Esteve de Palautordera celebra, un any més, la seva festa de tardor coincidint amb la festa de la castanyada. L'entitat de joves TreuBanya ha organitzat diverses activitats al llarg dels dies 31 d'octubre i 1, 2, 3, 4 de novembre, on ha volgut recuperar moltes de les tradicions que s'han fet al llarg dels anys així com commemorar els 40 anys de la colla gegantera.
Nosaltres, la colla bastonera Quico Sabaté vam voler participar-hi  en una tarda plena de cultura i tradició popular. Txarangues de Granollers, danses tradicionals de Sant Esteve i bastoners del Baix Montseny vam protagonitzar la tarda popular a la plaça del poble que, mica en mica, es va anar omplenant de petits i grans que a més de gaudir d'aquesta mostra de cultura van poder participar del I concurs d'Estelades i Senyeres així com posar la mà per la independència.
Moltes gràcies a l'entitat de joves TreuBanya per ser uns grans amfitrions, per comptar amb la nostra petita aportació i que per molts anys de cultura popular !

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada