diumenge, 15 de gener del 2012

25è Aniversari de la Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny



El passat 17 de desembre la colla bastonera Quico Sabaté vam assistir als actes de cloenda de la Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny per acomiadar el seu 25è aniversari.  

A dos quarts de cinc de la tarda i després d’un breu assaig,  els bastoners ens vam dirigir al passatge Sant Ramon on vam realitzar una breu mostra de balls de cultura popular catalana davant d’una cinquantena de persones va voler participar d’aquests actes.

Les activitats previstes dins aquests actes seguiren a la sala d’actes d’Unim amb la intervenció de Manolo Tomàs (portanveu de la Plataform en Defensa de l’Ebre),  la projecció del reportatge del fotògraf naturalista Jordi Novell: Crida del Montseny, la presentació del poemari Pagèsiques del pintor Perejaume i la projecció del documental Félix i Nati: la història del suro i del carbó de Lydia Zemmermann i Isaac Racine.



L’acte, de caire reivindicatiu però també lúdic i cultural, finalitzava amb un tast de productes de proximitat del Montseny per a tots els assistents.


La Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny, en forma d’agraïment, ens va obsequiar amb una cistella de productes de la terra. La colla bastonera Quico Sabaté us agraïm que comptéssiu amb la nostra participació:  moltes gràcies i endavant!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada