dimarts, 9 d’agost del 2011

9J Manifestació per la independència

El passat dissabte 9 de juliol la Colla bastonera Quico Sabaté va pendre part de la manifestació per la independència a Barcelona.

Un any després de la multitudinària assistència de la mateixa manifestació pel 10J del 2010, organitzada entre altres per Omnium Cultural i amb la presència de la majora de partits polítics, aquest cop, la manifestació neixía des d'una organització 'civil' amb entitats col·laboradores i adhesions, tot a través de les xarxes socials.

Manifest 
Comunicat 10 Juliol.

Prop de 40000 persones van seguir el recorregut amb inici plaça Urquinaona i finalitzant a Arc de triomf, on vàrem dur a terme una mostra de 2 balls de bastons (Nyitus i Maulets).


En una posició privilegiada entre l'encapçalament de la manifestació i l'alçat on es feien els parlaments, varèm sentir els ànims dels assistents així com la seva rauxa davant del la mostra cultural entre manifest i manifest dels membres de la plataforma 9J i amb la presència destacada dels Drs. Broggi, Barrera i Domènec.

Tot un orgull per la Colla Bastonera Quico Sabaté el poder assistir en un esdeveniment de tal magnitud i amb un significat tan adherit a la nostra causa, que ens recorda del Casal d'on "provenim" i el tarannà independentista que ens caracteritza.

I un agraïment especial pel graller Toni i els dos companys que vàrem voler acompanyar-nos en una ballada tan important així com ja ho vàren fer a Palestina.

Salut bastons i independència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada