dimecres, 22 de juny del 2011

6 anys picant fort!

Aquest passat dissabte 18 de juny, la colla bastonera Quico Sabaté vàrem celebrar el 6è aniversari de la colla acompanyats d'uns 70 bastoners i músics d'arreu del territori a la plaça de la Vila.
Centenars de persones van poder gaudir d'una variada mostra de ball de bastons i percusió dels timbalers de la colla de diables de Sant Celoni.
En diferents rondes les colles de Picadits de Vilassar, bastoners de Cardedeu, bastoners de les Guilleries i la seva colla de "xics", bastoners de Gràcia i nosaltres com a amfitrions vam oferir alguns dels nostres balls. Els timbalers de la colla de diables de Sant Celoni també participaren entre ronda i ronda.
Mentre el públic podia gaudir d'aquesta mostra de cultura popular catalana, joves de l'entitat JASC amb la participació de la quitxalla que corria per la plaça van confeccionar el mural que podeu veure més amunt.

Al final de totes les rondes, els nombrosos assistents van poder gaudir d'un ball sorpresa que consitia en la participació de totes les colles ballant el "Cant dels Maulest" en dos cercles concèntrics i una petita flama al mig.
Aquí, volem puntualitzar l'agraïment a les diferents colles bastoners per aprendre's aquest ball tan nostre en un breu espai de temps i mostrar-lo davant de tots els vilatanes i vilatants de Sant Celoni.
 


La celebració va seguir a la plaça de l'Escorxadorde Sant Celoni amb un sopar popular on hi assistiren més de 130 persones, amb la col·laboració de gent del Casal Quico Sabaté i l'associació cultural La Fetiller de Vallgorguina.
Acompanyats dels grups musicals "la Terrassa d'en Velaskes" i "Pau Liana" tots els presents van poder allargar la festeta fins ben entrada la nit.

Moltes gràcies a totes i tots per acormpanyar-nos en aquest dia tan especial i per haver-ho fet possible any rere any!!

Fins l'any que ve,
SALUT I BASTONS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada