dimarts, 20 de juliol del 2010

Ballada en la presentació de La Fetillera a Vallgorguina

El passat 17 de juliol la colla bastonera Quico Sabaté va poder gaudir d'una vetllada excepcional a la vila de Vallgorguina, on es va presentar una nova entitat: la Fetillera. Aquesta entitat està promoguda per un grup de joves de Vallgorguina amb l'objectiu de promoure la sensibilització social, política i cultural del poble. La Fetillera preten ser un espai de trobada obert a tothom, autònom i autogestionat, d'abast i vocació local.

En el programa d'actes de presentació d'aquesta nova entitat, es va poder comptar amb la participació dels Timbalers de la colla de Diables de Sant Celoni, els geganters i bastoners de Vallgorguina i la colla bastonera Quico Sabaté.


L'Andreu va afinar el seu acordeó i la colla va fer una petita mostra de cultura amb els seus ja coneguts balls del nyitus, el bella ciao, el mesclat, la tarantela i el pit de llop. Tot un èxit la ballada!


El programa d'actes acabava a la Plaça de la Bàscula amb una botifarrada popular, el concert a càrrec del poeta cantautor Miquel Àngel Tena i la poetessa Maite Barcons i el PD's Brieguel i Mas.


Gràcies i molta sort per aquesta nova entitat la Fetillera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada